Martha – nu

Gemenskap, inspiration och lärande. Från örtvandringar och återbruk till matnjutning och klädbytardagar. Samhällsengagemang och självomhändertagande, huskurer och godsaker – och kanske en och annan vante. ”Vad gör Marthor egentligen?” får Marthor höra ibland, i synnerhet av de lite yngre som inte ser ut att vara födda med stickningen i hand. Svar: Somliga stickar. Andra gör det inte. Men mest av allt är Martha ett kvinnonätverk för gemenskap, inspiration och lärande. Mot slutet av 2010-talet ligger fokus på hållbar livsstil: att handskas varligt både med jordens resurser och med oss själva. Och att ha roligt på vägen. Den här boken är ett försök att säga något om Martha på Åland idag: Var står vi? Vad behöver vi och vad vill vi? Vad inspirerar oss, och vad vill vi dela med oss av? Hur kan vi hitta både ett liv och ett föreningsengagemang som ger mer engergi än det tar?

34.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Ålands Marthadistrikt, Eva Eriksson, Giséla Linde
  • Förlag: Egen utgivning
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2016
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 108
  • ISBN:9788529371481

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.