Låt det låta / Let it play

Låt det låta är en samling skojiga originallåtar på engelska och svenska av LaDena Laine.
De har provats av barn i workshops på Åland. Dessa låtar kan vara till hjälp för unga svenskspråkiga barn att lära sig engelska. Man kan säga att denna samling inspirerats av barn på Åland för att delas med barn över hela världen.
Så var du än är, kom med och ha roligt; bläddra bland sidorna, sjung med och lär dig ett nytt språk.

Let it play is a collcetion of original and fun songs in English or swedish by author LaDena Laine.
Tried and tested in language workshops on the Åland Islands, these songs provide a fun way for swedish-speaking children to learn english. One could say that this collection was inspired by children on the Åland Islands to be shared with children all over the world.
So, wherever you’re from, come join in on the fun; turn the pages, sing along and learn a new language.

11.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: LaDena Laine
  • Förlag: Canary Songs
  • Genre: Humor & övrigt
  • Språk: Engelska, Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 24
  • ISBN:9789529446025

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.