Det blå garnet

I tonåren bestämde sig Karin Erlandsson för att förverkliga en dröm och sticka en tröja. Hemma fanns en massa restgarn och av det stickade hon en randig tröja – utan vare sig mönster eller modell. Tröjan användes ofta och känslan av tillfredsställelse och glädje var stor. Ett djupt och livslångt kärleksförhållande hade inletts. De flesta som stickar ingår i en lång, ofta osynlig, tradition av stickande kvinnor. Medan vi sitter med vårt handarbete kan tankarna löpa fritt. För Karin Erlandsson är stickandet också ett komplement och en motpol till skrivandet.

Det blå garnet handlar om stickandets rika kulturhistoria och utforskar vad garn och stickning betytt och betyder för oss.

25.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Karin Erlandsson
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Hobby & hantverk
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 184
  • ISBN:9789515257734

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.