Coronavåren 2020 – 75 dagar som förändrar vår framtid

Åland stod inför en lovande högsäsong då pandemin slog till och stängde allt. Covid-19 hade börjat i Kina men blev hela världens vardag. Skolor och restauranger stängde och folksamlingar förbjöds. Finland och Åland försattes i undantagstillstånd för första gången sedan andra världskriget.

Den sista Maj hade det gått sjuttiofem dagar av beredskapsläget. Vad händer med ett samhälle under den tiden? Hur gör människor som inte får gå i skolan, inte idrotta, inte jobba?

Skribenten Jörgen Petterson och fotografen Therese Andersson tecknar berättelsen om undantagstillståndet där vi dag för dag följer utvecklingen och besluten vars första uppgift är att rädda liv och i andra hand tillfoga samhället så lite skada som möjligt. Covid-19 är en osynlig fiende som håller hela världen i ett järngrepp.

Hur klarade vi detta och vad väntar i framtiden?

Text och ansvarig utgivare: Jörgen Pettersson
Foto: Therese Andersson om inte annat anges
Grafiskt form: April kommunikation / Outi Bergman

24.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Jörgen Petterson
  • Förlag: April kommunikation
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2020
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 144
  • ISBN:9789529434534

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.