Åländsk odling 2018 – Bottnisk kontakt XIX

I februari 2018 hölls i Mariehamn den nittonde upplagan av det kulturhistoriska symposiet Bottnisk kontakt, som behandlar maritima verksamheter och kulturmiljöer kring Bottniska viken och norra Östersjön, inklusive Åland. Temat var denna gång Östersjöns kontaktnät.

Åländsk Odling 2018 är ett specialnummer med föredrag från symposiet. Spännvidden i tid och rum är som vanligt stor, och omfattar elva artiklar med allt från stenålderskeramik på Åland via samiska båtbyggartekniker och 1600-talets skeppsvrak fram till krigsårens baltiska flyktingbåtar som kvarlämnats längs Norrlandskusten.

Åländsk Odling 2018 – Forum för åländsk kulturhistoria, årgång 69.

27.10

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Redaktörer Marcus Lindholm, Staffan Beijar, Kenneth Gustavsson
  • Förlag: Ålands Landskapregering, Ålands Museum
  • Genre: Historia & arkeologi, Sjöfart
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 146
  • ISBN:90451607

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.