101 glimtar ur Ålands forntid

Vad har en miniatyrvindflöjel gemensamt med leridoler?

Svaret är att båda ingår i Ålands museums stora samling av fynd från stenåldern, bronsåldern och järnåldern (5500 f.Kr – 1050 e.Kr).

Båda finns också med i den här boken som vill presentera mångfalden i samlingen genom att lyfta fram 101 olika fynd. Några av fynden kan man se i museets basutställning, andra har aldrig tidigare visats för allmänheten.

”101 glimtar ur Ålands forntid” har tagits fram med anledning av den åländska självstyrelsens 100-årsjubileum. Den bjuder på fascinerande berättelser och riktar sig till alla från skolelever till forskare.

34.50

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Kristin Ilves, Veronica Lindholm
  • Förlag: Ålands Museum
  • Genre: Historia & arkeologi
  • Språk: Svenska
  • Typ: Häftad
  • Antal sidor: 240
  • ISBN:9789525614749

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.