Åland 1-25 Maj

Åland 1-25 Maj är ett bildverk om den Åländska sjöfågeljakten eller vettaskyttet som den också kallas. Jakten har långa traditioner och finns dokumenterad redan på1500-talet.
Idag når vårjakten på sjöfågel sin kulmen mellan 1 och 25 maj. För många av Ålands 4000 jägare är denna period en av årets absoluta höjdpunkter.

25.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Daniel Eriksson
  • Förlag: Ålandstryckeriet
  • Genre: Djur & natur
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 1994
  • ISBN:9789529059256

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.