Pocketogram

Vill du ge en present till någon du inte kan besöka just nu? Sänd ett Pocketogram!

För 14€ levereras en presentinslagen pocketbok och ett kort med din personliga hälsning till mottagaren. Paketet levereras direkt,  skickas som brev eller som Ålandspaket och körs ut till mottagarens dörr eller brevlåda inom Åland/Finland.

Välj om du vill ge en deckare, roman, feelgood-roman, faktapocket, ungdomspocket eller Kalle Anka-pocket. I mån av tillgång går det även bra att önska en specifik titel. Om titeln inte finns inne vid tillfället kommer en liknande bok att skickas. Ange i meddelandefältet vilken genre du önskar samt din personliga hälsning till mottagaren.

Obs. Erbjudandet gäller endast för leverans inom Åland/Finland.

16.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Genre: Bokogram, Romaner
  • Språk: Svenska
  • Typ: pocket
  • ISBN:Saknas

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.