Segraren

Segraren är fjärde och sista delen i serien; Legenden om ögonstenen.

Kampen om ögonstenen för Miranda och syrsa till rikets västra delar, över bördiga, vårliga åkrar och ända till drottningstaden med sina pärlbelagda gator. Där får de se akvarier som inte liknar något annat, de möter en träsnidare och återser flera bekanta, bland dem den person de fruktar mest – Iberis. Vem är hon och vad gör hon i drottningstaden?

Den första boken Pärlfiskaren, Belönades med Runebergs Junior-priset och nominerades till Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. I segraren får serien en mäktig och vacker avslutning och Karin Erlandsson befäster sin roll som en av våra stora berättare.

Läs också de tidigare delarna i serien, Pärlfiskaren, Fågeltämjaren och Bergsklättraren.

17.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Karin Erlandsson
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 302
  • ISBN:9789515249272

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.