Pussel

Ugglan ska lägga pussel, men bitarna är här och där och överallt. Hon behöver hjälp. Ugglan hittar pusselbitar hos Räven, Haren, Panter och Noshörning. Den sista biten finns i ett hus långt borta. Kan djuren lägga pusslet tillsammans?

Pussel är en bilderbok riktad till alla barn i förskoleåldern och får gärna läsas tillsammans med en vuxen. Boken är en berättelse om rättigheter och lyfter fram alla människors lika värde. Pussel ges ut av Ålands handikappförbund.

21.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Hannamari Ruohonen, Karin Erlandsson
  • Förlag: Ålands handikappförbund
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • ISBN:9789529450060

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.