Mysteriet på hotell brudhäll

Ella och Wille reser med moster Sofia till Kökar. På båtresan berättar Sofia att det pågår mystiska stölder på hotellet de ska bo på. Saker försvinner spårlöst från låsta hotellrum och polisen hittar inga spår efter tjuvarna.
Sofia som är journalist spanar alltid efter scoop. Hon ber Ella och Wille hjälpa henne att lösa mysteriet. Ella och Wille spanar och hittar många misstänkta, men vem är tjuven?

Mysteriet på hotell Brudhäll är första boken i Helena Jeppes nya deckarserie ”mästerdetektiverna”. Det är en lättläst bok med spännande intriger och överraskande slut.

21.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Helena Jeppe
  • Förlag: Hellas förlag
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 89
  • ISBN:9789526845746

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.