Giraffens hjärta är ovanligt stort

Vega visste att Pappas tunga moln och hustaksögonbryn berodde på henne, men hon visste inte vad hon skulle göra för att få dem att försvinna. Det blev värre när hon berättade för honom om djuren. Det var som om Pappa var rädd för dem.

Vega är nio år och bor på Giraffön tillsammans med Pappa. Allt är som vanligt i Vegas liv, alltså rätt så ovanligt. I badrummet bor en grizzlybjörn med pälsen full av skummigt schampo och längs skolvägen gnager asfaltsbävrar på trottoarkanterna.

Vega har aldrig träffat sin mamma, och när hon frågar Pappa och morfar Hektor talar de i gåtor. När Pappa dessutom skaffar sig en kylig flickvän, samtidigt som Vega får en oväntad brevvän, ger sig Vega ut på äventyr för att leta reda på sin mamma.

Denna magiska berättelse riktar sig till barn 9-12 och passar även som högläsningsbok för yngre barn.

22.00

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Sofia Chanfreau, Amanda Chanfreau
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2022
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 207
  • ISBN:9789515255846

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.