Freja och huggormen

Mördare! ropar jag till pappa. Han ser förvånad ut. Sen säger han att det var trist att döda ormen. Varför gjorde du det då? säger jag och springer bort.

Freja och hennes familj är på sommarstugan. Vid verandan bor en huggorm. Lillebror Hugo är bara ett år och tultar obekymrat omkring. Vad ska de göra? Pappan försöker fånga ormen i en hink men misslyckas och tar till slut livet av den. Freja ser när han dödar huggormen och kan inte förlåta honom.

En bilderbok om stunden när ett barn för första gången ser sin pappa göra fel, hur han krymper i hennes ögon. Boken handlar om ormar och människor, om olika generationers syn på naturen och om hur det svårt det kan vara för pappor att be om förlåtelse på allvar.

Fredrik Sonck är journalist, tidigare kulturchef på Hufvudstadsbladet och numera vd för Ålands radio. Jenny Lucander är en hyllad barnboksillustratör som bland annat erhållit Nordiska rådets pris för barn- och ungdomslitteratur för Vi är lajon!

24.90

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Fredrik Sonck, Jenny Lucander
  • Förlag: Förlaget
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2023
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 24
  • ISBN:9789523335264

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.