Mariehamns Litteraturdagar 2022: Lördag kväll. – Biljetter finns att köpas vi entrén på biblioteket 19.00

Onlineförsäljningen är nu stängd och resterande biljetter till lördagen finns att köpa vid entrén till biblioteket klockan 19.00

– Mariehamns Litteraturdagar –

Biljett till lördagen 26 Mars. Biljetten betalas direkt här i webbshoppen och hämtas ut i Mariehamns Bokhandel, Torggatan 14.

Kvällsprogrammet på Mariehamns stadsbibliotek, insläpp kl 19. Ett glas valfri dryck samt smått tilltugg ingår i priset.

Konferencier Yukiko Duke
Medverkande
Nina Wähä
Martina Moliis-Mellberg
Jens Liljestrand
Sara Lövestam
Sanna Tahvanainen
Göran Rosenberg
Musik av Patrik Komorowski och Zaida Ponthin

För mer info se www.litteraturdagarna.ax

Observera att biljetterna inte skickas hem!

Slut i lager

  • Genre: Biljetter
  • ISBN:Saknas

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar (3-7 dagar för reaböcker).
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans. Beställaren står för alla eventuella avgifter som tillkommer i mottagarlandet.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Beställaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följesedeln med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.