Breven från E

Tänk att du tvingas umgås med två kvinnor som du inte känner att du har något gemensamt med.

Det är vad som händer Amanda, Klara och Jonna. Tre åländska kvinnor som helst vill fortsätta att tiga om sitt förflutna, när de en dag får varsitt brev från den nyligen avlidna väninnan E. Hon utmanar dem på ett sådant sätt att kvinnorna häpnar.

Hemligheter har en förmåga att bubbla upp till ytan. I synnerhet de hemligheter som man delar med andra.

Jonna, som praktiskt taget bor på krogen och varje helg vaknar upp i en ny säng, ska vara utan sex ett halvår. Amanda, vars dotter flyttat hemifrån och som varit singel och levt i celibat i många år, ska börja dejta. Den upptagna mamman och hustrun Klara ska ge sig själv tid att skriva en novell. Om vadå? Dessutom ska kvinnorna stötta och peppa varandra. Det är som bäddat för dramatik.

24.09

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Pernilla Lindroos
  • Förlag: Ordberoende Förlag
  • Genre: Deckare & romaner
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2019
  • Typ: Inbunden
  • Antal sidor: 348
  • ISBN:9789188867063

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar.
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Mottagaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följeselden med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.