Fågeltämjaren – Legenden om ögonstenen

Den andra delen i Karin Erlandssons serie Legenden om ögonstenen, Fågeltämjaren.

Den norra hamnstaden förbereder sig för vintern. Miranda och Syrsa har bosatt sig i Lydias hus, och med samma skicklighet som Miranda dök efter pärlor klättrar hon nu högt uppe i smaragdkronorna där hon träffsäkert använder sin yxa.

Men vintern kommer tidigt och med vinterns onda krafter som snart har staden i sitt grepp. Dagskatornas beteende är förändrat och de attackerar i flock. När Iberis med det vita håret dyker upp har den vänliga staden förändrats till oigenkännlihet.

Med Pärlfiskaren förde Karin Erlandsson läsaren ner i havsdjupen bland sjungande pärlor, gormkrabbor och roshajar. I Fågeltämjaren får berättelsen en stark spännande fortsättning.

Pärlfiskaren belönades med Runeberg Junior-priset 2018 och nominerades till Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2018.

21.82

Säker betalning Skickas om 1-3 arbetsdagar
  • Författare: Karin Erlandsson
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Genre: Barn & ungdom
  • Språk: Svenska
  • Publiceringsår: 2018
  • Typ: Inbunden
  • ISBN:9789515246295

Frakt och leverans

Vi skickar dina böcker inom 1-3 arbetsdagar.
Vi gör alltid vårt bästa för att du så snabbt som möjligt ska få dina böcker, men ibland uppstår tyvärr förseningar. Om en bok inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information om leveransstatusen till dig.

Priser och betalning

Priserna på våra varor anges i euro inklusive 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Du kan betala med kort (genom tjänsten Stripe), banköverföring eller PayPal. Dina uppgifter skyddas av SSL-kryptering och sparas inte någonstans.

Ångerrätt och retur

Du har 7 dagars returrätt på oanvända varor i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Mottagaren står för porto. Använd gärna samma kartong som boken kom i. Har du inte kvar kartongen går det bra i något annat emballage också. Det är viktigt att du bifogar följeselden med ordernummer så vi vet att boken kommer från just dig.